Pitäis kohta mennä nukkumaan.. Mut en mä tiiä. Ärsyttää ja suututtaa ku ihmiset ei ees halua ymmärtää kristittyjä. Muslimit, buddhat, taolaiset, satanistit, wiccat yms. on kaikki hyväksyttyjä ajattelutapoja ja kukaan ei tunnu kattovan niitä mitenkään kieroon mut sit ku kristityistä puhutaan nii ollaan suunnilleen kuristamassa toista.
   Suomalaisille kristityille nuorille ei anneta lupaa rukoushetkiin kaikis kouluissa - mutta muslimeille rakennetaan rukoushuoneita kouluihin. Muslimeilla on aivan luonnollista että ei tule kysymykseenkään homo- tai bi-suhteet. Mut ku puhutaan kristinuskosta nii sitten kristityt on hirveitä ihmisiä kun me ollaan niin "suvaitsemattomia".

MItä oikeesti on suvaitsevaisuus? Tän suvaitsevaisuuden säännöt:
- Hyväksy kaikki mitä enemmistö kannattaa
- Älä kyseenalaista enemmistön kantaa
- Älä ajattele omilla aivoillasi
- Älä usko mihinkään mikä on ristiriidassa enemmistön kannan kanssa
- Hyväksy kaikki homo- ja bi-suhteista pedofiliaan ja eläinseksiin - erilaisuutta täytyy suvaita!

Jos aletaan miettiä järjellä niin suvaitsevaisuus ja rakkaus on kaks eri asiaa. Jos sulla on lapsi ja sä annat sen tehdä ihan mitä se haluaa koska "pitää suvaita" sen lapsen eriäviä ajatuksia ja antaa "lapsen kasvaa vapaasti". Ei saa laittaa rajoja ku sehän voi vahingoittaa lasta! 
   Mutta hetkonen. Psykologiselta kannalta tutkittuna just se että lapselle ei luoda rajoja aiheuttaa traumoja, persoonallisuushäiriöitä ymsymsyms. Lapsi tarvii rajat. Samoin maailmassa pitää olla rajat. Mut onko meillä mitään rajoja lopulta jos me viedään suvaitsevaisuus äärimmilleen? Länsimaissa me pidetään jotenkin moraalia itsestään selvyytenä. Mut jos sitä ei olis tullu kristinuskon myötä niin olisko se sellasta kun se nyt on? 
   Jos me aletaan suvaita kaikkea nii totta kai meidän pitää hyväksyä sillon moniavioisuus, ihmisten kaikki halut, irtosuhteet, pornografia, eläinseksi, pedofiilia, negrofilia ymsymsyms. Ja jos aletaan miettiä niin mitä pahaa negrofiliassa oikeesti on? Jos se ihminen on vaan maata niin come on - se on ainetta. Se on ku maata. Kai nyt kuka tahansa saa tykätä maasta? Okei se on ollu joskus ihminen mutta hetkonen - eihän länsimaalaisen tieteen mukaan ihmisellä ole sielua! Joten ihminen on materiaalia jota saa käyttää hyväksi eikös jees? Periaatteessahan ihmiset sais vaikka orjuuttaa koska nehän on vaan massaa. Ihan ku jotain eläimiä. Mitä eroa on ihmisellä ja eläimellä jos ihminen ei oo Jumalan kuva? Ei mitään. Eli ihmisiä vois käyttää ruoaksi, lastentuotantoon ymsyms.

Mun maailma ei oo tämmönen. Onko sun?
www.youtube.com/watch