Jeps. Eli nyt alko laihis ja liikunta! Tahon tän mahan ja nää reidet pois :o Pois, pois, pois hus! Tätä on mietitty ja suunniteltu jo nii pitkään ja oon niin kauan istunu vaan kattomas sitä ku lihon suklaapatukka kädessä koneen ääressä että huh huh.
   Mut mulla on toimintasuunnitelma! :D Pitää pistää tavotteita elämälle :) En mä ny miksikään tikkulaihaks halua, koska luurangot ei oo musta mitenkää houkuttelevia, mut jos saavuttaisin ees sen 60kiloa nii olisin tyytyväinen :o Mielellään 55kg olis se lopullinen tavote. Sit olisin sen painonen ku mitä mun kaiken järjen mukaan pitäis olla.
   Eli aamu alko täs kivasti banaanilla koska nyt on suklaa ja herkut pantu pannaan! :D Söin tos kans nuudeleita ja jauhelihaa ja ai ku oli hyvää vaikka ihan kunnon ruokaa :P Ja eikä saa unohtaa kalsiumtablettia! Se on oikeesti mun luuston lähes ainoo voimavara :o Vois kai laittaa tähän ny ylös mikä kaikki on bannattu:

- suklaa
- karkit
- sipsit
- leipä (jos kuituja liian vähän)
- mysli
- välipalapatukat
- grilliruoka
- jäätelö

Jeps. Eiköhän tossa ole aika pitkälti. Tarkoitus olis siis alkaa opetella samal syömään kasviksia, salaatteja, hyödyntää tätä maitoallergiaa tehokkaammin ja hankkii semmonen terveellinen elämäntapa. Ja ihan siksiki ku mun maha on nii huonos kondiksessa välil sen takia että syön nii epäterveellisesti että pakko siksiki alottaa.
   Mitä sit kuuluu mun liikkumisohjelmaan? Tänään tuli tehtyä eka tossa 55 semmosta jännää liikettä, mitä esim. vatsatanssissa tehään :D Rakastan sitä ku se on nii kivaa xD Ja sit hypin kans kaks minsaa hyppynarun kaa :D Miks liikunta ei vois olla hauskaa? Vois lähtee tänään vielä pyöräileeki ku tuol on kiva sää ja tarttis varmaan raitista ilmaa =)

Ja sit muihin asioihin! Peksi vastas! :DDD HAHAHA. Tosin joskus klo. 2 yöllä mut vastas kuitenki! Hitsi mä rakastan sitä<3 Se oli saanu ylennyksen. :o Jänskää. Ja se tulee ensviikon perjantaina sen vanhempien kaa :o Saas nähdä mitä tästä tulee.



   Mut semmosta :D  
I'm miss autonomy, miss nowhere
I'm at the bottom of me
Miss androgyny, miss don’t care
What I've done to me

I am misused, I don’t wanna do
Be not your slave
Misguided, I mind it, I'm missin the train.

And I don't know where I've been
And I don't know what I'm into
And I don't know what I've done to me

And as I watch you disappear into the ground
My one mistake was that I never let you down
So I'll waste my time, and I'll burn my mind
On miss nothing, miss everything

I’m miss fortune miss so soon
I’m like a bottle of pain
Miss matter you had her
now she’s goin’ away

I'm misused, misconstrued
I don’t need to be saved
Miss slighted, I mind it
I'm stuck in the rain

And I don't know where I am
And I don't know what I'm into
And I don't know what I've done to me

And as I watch you disappear into the ground
My one mistake was that I never let you down
So I'll waste my time, and I'll burn my mind
On miss nothing, miss everything
Miss stealing, Miss everything

And as I watch you disappear into my head
Well, there's a man who’s telling me I might be dead
So I'll waste my time, and I'll burn my mind
So I’ll waste my time, and I'll burn my mind
On Miss Nothing, Miss Everything!

                   - Miss Nothing by The Pretty Reckless -
                              www.youtube.com/watch
Ja kiitos Isälle taas vaihteeks :) En oo pitkään aikaan taas oikeen osannu sanoo sulle mitään, vaikka just vaikeina aikoina olis pitäny turvata suhun mut... ehkä sä näit mut. Ehkä sä kuulit ne mun pyynnöt että saisin vaan olla sun käsillä ja levätä :) Kiitos ku sä valaiset mun päiviä ja oot tehny musta just tämmösen ja antanu mulle taas vaihteeks kilon päättäväisyyttä, energiaa ja yritystä! Aamen!

Ps. I Love You<3

Ai nii! :o Ja heräsin viimeyönä klo. 12 siihen ku näin jotain ihme unta jossa meidän koulun oppilaita asu jossain isos talos ja sit me vaa mentiin siel jollain teleporteilla :'D Sit tupsahdin vahingos jonneki Tonin ja Matin yms huoneeseen ja poistuin vaan silleen "Älä kysy..." :DDD Sit siel oli semmonen homopari joista toinen näytti ihan Jereltä mut paljon pidemmältä semmoselta ja voi herranen aika =D Sit menin soittokoppiin soittaa ja heräsin ku lauloin siinä unes pari lausetta jotka oli sit pakko saada ylös :D Että tämmöstä :D