Okei. Päivä alkoi hieman katkonaisesti ja ylös nousin vasta tossa klo. 4. Pitäis mennä kauppaan vielä ennen kuutta ja sit illalla kaverin kaa pitämään sille laulutuntia vaihteeks. Tosin en tiiä mitä siitä tulee ku oma kurkku on aika huonos kunnossa jostain syystä. Toivottavasti ei oo mitään tulehdusta tai mitään vaan että se on vaan väsymystä.
   Näin taas ehkä maailman sekavimpia unia. Toisessa unessa olin ihan tääl ja pyörin ties missä ja kavereitten kaa ja kaikkea ja sit poikakaveriki oli täällä mut vaikka halusin nähdä sitä nii sil oli aina kiire ja se oli menos jossain ja sit näin sen ehkä 2 kertaa koko unen aikana. Hämyä. Sit siinä unessa kans olin joku ihmeen pikkutyttö joka meni bileisiin jonne sit tuli poliisit ja sen järjesti sit jotku gangsterit tai jotain ja ne koitti sit tappaa mut. Nice. 
   No. Sit siinä vaihtu uni ja olinki meidän koulussa. Meil oli KTK:lla esiintyminen ja sit vedettiin se keikka ihan normisti, tosin täl kertaa oli ammattilaulajia mukana ja onnistuin sekottamaan itteni niitten mukaan ja tunaroimaan aika onnellisesti kaikkea. No. Sit mentiin takahuoneeseen ja siel oli sit eräs ihminen jota en jostain hemmetin syystä saa päässäni ihan normaaliksi. Sanotaan vaikka että herra S. No sit aloin valittaa että ku en osaa esiintyä normaalisti ku iskee paniikki. Sit tää S halus kokeilla että miten kovaa mun sydän lyö ku laulan ja kokeili pulssia ja aloin laulaa tosi ilmavasti Laula ihmisille -kappaletta. Sit juteltiin jotain siinä vielä ja annoin sille poskipusun ja se tunnelma oli jotenki niin.... O_o hämyä. Huoh...
   Ei pitäis olla tommosia ihmisiä elämäs. En tiiä miks mut vielä sillon ku ei ees nähty ikinä se pyöri jo mun unissa mut nytku se on niin lähellä ja voi perhana siitä tulee vielä mun lauluopeki nii tää ei nyt kuulosta kovinkaan hyvältä. Mut ei se mitään. Ehkä kaikki selvii joskus.